Press "Enter" to skip to content

Kaip plaunami sekso žaislai?

Jeigu naudojate sekso prekes, tuomet turite žinoti, kad juos nuolatos privalote plauti po kiekvieno naudojimo ir prieš naudojimą. Tinkamai žaislo neprižiūrėjus galite susidurti su tam tikromis ligomis, o jūsų žaislas tarnaus trumpesnį laiką.

Sekso žaislų plovimas

Nesvarbu ar savo sekso žaislus naudojate patys ar dalijatės su kitais, visuomet svarbu juos plauti, kad jie tarnautų ilgiau. Kai kurie žaislai dėl prastos priežiūros gali suirti ar net pakeisti spalva. Jeigu laikote savo žaislą su kitais neplautais žaislais, tuomet didelė tikimybė, kad jie užsiterš bakterijomis.

Kuomet žaislai stovi, jie gali liestis su gyvūnėlių plaukais ar kitomis bakterijomis, o bakterijų tikrai niekas nenori įsidėti į savo kūną.

Pasirinkite tinkamas plovimo priemones

Sekso žaislus rekomenduojama plauti su bekvapiais rankų arba indų muiliais. Taip pat nerekomenduojame rinktis muilo su antibakteriniais poveikiais, nes jie gali išlikti ant jūsų žaislo. Jeigu gyvenate kokiame nors bendrabutyje ar su draugais ir nenorite neštis savo sekso žaislų į vonią ar virtuvę, tuomet galite rinktis specialius valiklius. Valikliai naudoja skystą formulę ir yra purškiama ant žaislo, o tuomet nušluostoma, taip yra neutralizuojamos bakterijos ir jos nepakenkia medžiagai.

Kokie yra sekso žaislai?

Akivaizdu, kad sekso žaislų industrija auga labai greitai, todėl šiais laikais galima atrasti puikių žaislų:

Tai yra tik pačios populiariausios kategorijos, tačiau galite atrasti nemažą kiekį ir kitokių kategorijų.

Šiek tiek informacijos apie tam tikrus sekso žaislus

Penio žiedai – populiariausias pasirinkimas yra su vibravimo funkcija, kad padidintų malonumą ne tik vyrams, bet ir antrajam partneriui. Vibravimo funkcija puikiai gali stimuliuoti moters klitorių. Jis taip pat sulaiko kraujo ištekėjimą iš varpos, tad taip yra nutolinama ejakuliacija ir prailginama erekcija.

Vibruojančios kulkos – taip yra vadinami vibratoriai, kurie yra maži ir juos patogu nusigabenti į bet kokią vietą. Jie yra maži, tačiau tikrai stiprūs. Jie turi daugybę skirtingų vibravimo funkcijų, todėl galite patirti neregėtus malonumus.