Press "Enter" to skip to content

Kalėdų proga dovanokite vaizdajuosčių įrašus

Kalėdų proga dovanokite vaizdajuosčių įrašus

Daugeliui žmonių Kalėdos yra ta diena, kur kuo daugiau dėmesio yra skiriama artimiems žmonėms ir tuo pačiu akimirkoms, kurios mums kelia geras mintis. Natūralu, kad per Kalėdas norisi dovanoti tai, kas kelia gerus jausmus. Dėl to siūlome priminti tas dienas, kurios visada buvo šviesios ir gražios. Tokia paslauga kaip vaizdajuosčių perrašymas suteikia galimybę vėl ir vėl išgyventi nuostabias akimirkas ir nebijoti, kad įrašai gali dingti.

Kaip skaitmenizuoti įrašus?

Kadangi šiuo metu vaizdajuosčių perrašymas yra siūlomas daugelio įmonių – reikia rinktis tuos, kurių teikiamos paslaugos Jums labiausiai tinka. Taip, video kasečių skaitmeninimas atliekamas tiksliai taip kaip reikia tik tokiu atveju, kai darbus daro patyrę savo sferos specialistai. Džiugu, kad po visko įrašymas .mp4 formatu suteikia galimybę  žiūrėti tiesiai per TV. Tuomet įrašų žiūrėjimas tampa tikrai dideliu malonumu.

Galimybės tampa vis platesnės

Galimas net ir senų kino juostų 8mm skaitmeninimas. Nors vaizdajuostės yra pasirenkamos dažniausiai, tačiau galima perrašyti įrašus ne tik iš jų. Svarbiausia, kad galimas net ir sugadintų, sutrūkusių vaizdo juostų sutvarkymas ir vaizdo įrašo suskaitmeninimas. Tokiu atveju naujam gyvenimui prikeliami labai įvairūs video. Yra naudojama išskirtinai aukšto lygio įranga video skaitmeninimo darbams. Tai ir leidžia mėgautis geriausiu rezultatu.

Svarbu vaizdo kokybė

Profesionaliems vaizdo skaitmeninimo įrašams atliekama auto spalvų korekcija, skaitmeninant iš video kasetės įraše yra panaikinamos tuščios vietos. Tai padeda sukurti tokius įrašus, kurie ne tik atgimtų dar kartą, tačiau taip pat ir būtų pačios geriausios kokybės. Tokius, kurie atrodytų kaip ką tik filmuoti esame tikri, kad su gerais specialistais šis poreikis bus įgyvendinamas be jokio vargo.

Kadangi yra daug specialistų, kurie teikia tokio tipo paslaugas, esame tikri, kad raiste tuos, kurie Jums labiausiai tinka. Svarbiausia yra tartis su tais, kurie teikia paslaugas legaliai. Tai yra kokybės garantija, kuri nuramina ir kuri leidžia būti tikru, kad radote ko Jums reikia ir kas patenkina Jūsų poreikius.

Išsami informacija svetainėje: http://www.perrašymas.lt.