Press "Enter" to skip to content

Roletai diena-naktis: apsauga ir vasarą, ir žiemą

Renkantis langų uždangalus reikia skirti dėmesio ne tik stiliui. Žinoma jis yra svarbus, tačiau yra ir daugiau savybių, kuriomis pasižymi geros kokybės langų uždangalai. Suderinus jas visas tikrai galėsite sukurti tokius namus, kuriuose pavyks gerai jaustis.

Prekybos vieta UAB Solemlux šiuo metu siūlo labai daug įvairių langų uždangalų. Bene daugiausia dėmesio sulaukia roletai diena-naktis. Plačiau apie juos galite skaityti šios prekybos vietos internetiniame puslapyje.

Vienas uždangalas – visą parą

Daugeliui žmonių patinka šie roletai, kadangi jie atlieka tiek dieninių, tiek naktinių langų uždangalų funkcijas. Tai yra, vienas komponentas našiai tarnauja visą parą ir dėl to labiausiai džiugina savo funkcionalumu. Tai yra puikus pasirinkimas ir tokiu atveju, kai namai yra gana maži. Tuomet dažniausiai norisi, kad langų uždangalai užimtų kuo mažiau vietos ir vizualiai neapkrautų patalpos. Šie roletai yra puikus sprendimas.

Apsaugo nuo kaitrios saulės

Taip pat svarbu ir tau, kad vasaros metu tai yra puikus pasirinkimas kiekvienam, kuris nori kad jo patalpose nebūtų labai kaitri. Žinoma, tuomet reikia neatitraukti roletų visai, geriausia – laikyti juos uždarus visą parą, kol kaitra baigsis. Tokiu atveju patalpose bus galima tiek kiek sumažinti karštį. Taip pat siūlome rinktis tokius roletus, kurie yra su apsauga nuo saulės. Tai yra dar vienas papildomas jų privalumas.

Kasetiniai roletai diena-naktis  – įsigyti čia.

Tinka bet kokiame interjere

Bene svarbiausias privalumas yra tai, kad roletai diena-naktis labai puikiai dera bet kokiame internete. Tai yra skoningas sprendimas, kuris tinka ir moderniuose namuose, ir tokiuose, kurie kvepia klasika. Tik reikia vertinti stiliaus gamas, kurios irgi yra plačios ir geri prekybininkai dažniausiai jų siūlo labai daug.

Diena-naktis roletai yra puikus pasirinkimas kiekvienam, kuris nori, kad jo namai būtų ne tik gražūs, tačiau taip pat ir funkcionalūs. Esame tikri, kad ši maža smulkmena gali labai pagerinti Jūsų gyvenimo kokybę. Verta remtis kitų žmonių nuomonėmis. Jos dažniausiai padeda susidaryti aiškesnį vaizdą apie tai – ko galima tikėtis.