Press "Enter" to skip to content

Atkurti judėjimą po traumų yra įmanoma

Gyvenimas ne visada klostosi taip, kaip mes norėtume. Svarbiausia, kad esant praktiškai bet kokiai situacijai – visada yra išeitis. Svarbiausia yra ieškoti pagalbos, tai yra specialistų, kurie gali jums ištiesti pagalbos ranką, kai jis labiausiai reikia.

Esant po traumų, geriausiai padeda ergoterapeutai. Tai yra specialistai, kurie sugrąžina visą arba dalinį judėjimą. Žinoma, svarbiausia yra paciento noras vėl gyventi įprastai. Kai jis yra – viskas tampa įmanoma.

Reikia gero specialisto

Norint vėl būti mobiliu – svarbu yra tartis su specialistu, kurio darbas yra visiškai arba dalinai pagerinti, atkurti žmogaus mobilumą. Tam tinka ir neurologas ir tuo pačiu reabilitologas. Geriausia yra tartis su tais, kurie dirba privačiai ir teikia labai išsamias konsultacijas, profesionalias paslaugas. Taip pat dažniausiai tokiose klinikoje Jūsų laukia labai daug pačių įvairiausių procedūrų, kurios gali sugrąžinti Jums gyvenimo kokybę, o tam tikra prasme net ir atsipalaiduoti.

Darbas, kuris reikalauja laiko

Atkurti judėjimą – kantrybės reikalaujantis darbas. Tačiau dažniausiai įveikiamas, bent jau dalinai. Svarbu yra tartis su geru specialistu, kuris gali padėti ne tik pateikti rekomendacijas, tačiau kartu su jumis žingsnis po žingsnio kurti veiklos planą, kurio laikantis bus galima vėl gyventi įprastai.

Tinkamos procedūros pasirinkimas

Judėjimo atkūrimui dažniausiai yra siūlomos kokios nors procedūros. Žinoma, ne tik jos, tačiau pastarosios yra vienas iš gydymo metodų. Procedūrų gali būti labai daug ir labai įvairių, tad jos visada parenkamos mediko.

Dažniausiai daugiausia dėmesio sulaukia:

  • Smūginės bangos terapija.
  • Super inductive system elite terapija.
  • Didelio intensyvumo lazerio terapija.
  • Magneto terapija.
  • Ultragarso terapija.
  • Elektrostimuliacija.
  • Kineziterapija.
  • Ergoterapija.
  • Masažo terapija.

Kuo daugiau skirtingų metodų vienu metu bus įtraukiama – tuo didesnė tikimybė, kad galiausiai bus galima susigrąžinti judėjimo laisvę gana greitai ir visam laikui.  Reabilitacija Kaune yra siūloma daugelyje vietų, tačiau šiuo metu dažniausiai yra pasirenkamos tokios, kurios teikia paslaugas privačiai. Tai dažniausiai yra geresnių paslaugų garantija, o tai yra svarbu, kai gyvenimas ne toks įprastas kaip buvo iki tol.