Press "Enter" to skip to content

Šilumos siurbliai – namų šildymui ir vėsinimui

Kuris iš mūsų nenorėtų šaltą žiemos vakarą šiltai būti namuose ir mėgautis laisvalaikiu. Visgi galima pastebėti, kad žiemos metu su paltu reikia vaikščioti ne tik po lauką, bet ir namus. Deja, bet daugelis šildymo sistemų nesušildo namų pakankamai, todėl reikia šalti. Visgi ne visos sistemos neleidžia mėgautis komfortu namuose. Šilumos siurbliai oras-oras ir oras-vanduo puikiai prisitaiko prie žmonių poreikių ir suteikia norimą komfortą. Tad kiekvienas, kuris svajoja apie komfortą namuose, turėtų juos pasirinkti. Apžvelkime oras-oras ir oras-vanduo, jog galėtumėte nuspręsti, kuris iš jų bus jums tinkamesnis.

Oras-oras

Šilumos siurbliai oras-oras yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori ne tik sušildyti namus, bet ir atvėsinti vasaros metu. Jie komfortabilūs, todėl neužgrūs namų. Be to, juos lengva sumontuoti, visgi tai vis tiek reikėtų patikėti profesionalams. Oras-oras sistemą galima lengvai valdyti iš bet kurio pasaulio krašto, kadangi yra nuotolinis valdymas. Tai idealus variantas visiems, kurie nori namams suteikti komfortiškumo. Oras-oras dažnai skiriama APVA parama, jei perkamas gaminys ir pirkėjas atitinka kriterijus.

Oras-vanduo

Kitas dažnas pasirinkimas – oras-vanduo. Tai sistema, kuri gali ne tik sušildyti namus, bet ir sušildyti vandenį. Tad tie, kurie ieško atskirų sistemų, galinčių sušildyti orą ir vandenį, gali pagalvoti apie vieną sistemą. Oras-vanduo montavimas sudėtingesnis, todėl patikėti jį reikia profesionalams. Kaip ir oras-oras, oras-vanduo teikiama ilgalaikė garantija, tačiau jei gaminys bus pažeistas montavimo metu, deja, bet su garantija teks atsisveikinti. Oras-vanduo yra idealus pasirinkimas tiems, kurie nori sistemos, galinčios ne tik šildyti orą, bet ir vandenį.

Nesvarbu, rinksitės oras-oras ar oras-vanduo, bet kuri sistema bus puiki jūsų namams, suteikianti komforto ir geresnę gyvenimo kokybę. Tad jei norite gyvenimo komfortiškai, rinkitės šilumos siurblį, kuris suteiks jūsų gyvenimui kokybės. Jų dėka nereikės nei žiemos metu šalti, nei vasarą jaustis nekomfortiškai dėl per didelės šilumos, kuri ne tik neleidžia dirbti, bet ir sukelia nemigą. Pasirinkite šilumos siurblį ir mėgaukitės kokybišku gyvenimu.